Ny Taynikma-bog i trykken!

Taynikma #11-12 er sendt til tryk

Endelig fortsætter eventyret om Koto, Monto, Sarina og alle de andre fra de ti første Taynikma-bøger. Det er tre år siden den seneste bog om Koto udkom, og i mellemtiden har vi blandt andet lavet et par andre bøger i Taynikma-universet, men nu skal vi høre hvad der sker i Tayklanien efter Fyrstindens fald.

En ny trussel

Efter den store kamp med Fyrstinden håbede alle at freden endelig kunne sænke sig over landet, men en langt større trussel har længe ligget og luret. Mystiske væsener angriber landsbyer og klanerne kan ikke blive enige om, hvad man skal gøre. Endnu engang ligger Tayklaniens skæbne i vores unge heltes hænder.

Seks nye bøger om Koto

Helt tilbage i 2004, da vi planlagde de første 10 bøger om Koto, var det meningen at eventyret skulle fortsætte. Fortællingen om Koto er nemlig fuld af hemmeligheder, som ikke er blevet afsløret endnu. Så der er noget at glæde sig til i de næste 6 bøger, hvoraf de to første udkommer i oktober 2010. Bog #13-14 er planlagt til at udkomme til foråret næste år – og så afslutter vi den enorme saga med Bog #15-16 til efteråret 2011!

God fornøjelse!

3 kommentarer

Filed under Nye udgivelser, Taynikma

3 responses to “Ny Taynikma-bog i trykken!

 1. Julian i Sverige

  Hej jag skrev för 3 eller 4 år sedan och undrade när dom näste Taynikma böckerna skulle komma. Nu vet jag att det kommer tryckas 6 till böcker och de är toppen. Men kommer alla dom böckerna att komma ut på svenska också? Jag vill också säga att Tainikma är några av dom bästa böckerna jag någonsin läst.

 2. Merlin

  Kære Julian,

  Tusind tak for rosen!

  Indtil videre er kun de første ti bøger udkommet på svensk, og vi har endnu ikke en forlagsaftale på de næste 6 (hvoraf Bog 11 & 12 er udkommet nu). Det håber vi naturligvis vi får – og når det sker kan du se det her på siden eller på http://www.taynikma.dk. Du kan også følge med på vores Facebook fan-side.

 3. Pingback: Taynikma-filmen og et heftigt efterår | Merlin P. Mann

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.