Sommersved: Sørøveri, Sequels, Satire og Stegelcast

En fast tilbagevendende del af min hjemmeside er halv-til-helårlige posts, hvor jeg beklager, at det er så lang tid siden, jeg sidst har lavet en opdatering. Det var vist meget godt, at jeg blev forfatter og ikke blogger!

Nu er vi her igen, for første del af et hektisk 2018 er ved at lakke mod enden, og trods min stilhed her på siden, har der virkelig været gang i mange projekter!

31880889_583446718691671_6499148197389139968_o

De farlige medvirkende i De Frygtede Pirater (fra højre): Oliver Lunn Stahl, Mathias Madsen Munch, Tomas Ambt Kofod, Anne Kirstine Winkler og Hans Find Møller.

Rent pirateri!

Et af årets første projekter var det fantastiske samarbejde med komponist og energibombe Mathias Madsen Munch, som bad mig digte en historie til sin seneste teaterkoncert for børn, der skulle handle om pirater og taktarter. Det lyder muligvis lidt mystisk, men det går op i en højere enhed, når musikken – bogstaveligt talt – spiller og vi får historien om den gale Kaptajn Aquarius og hans besætning, der på det musikalske Drømmeskib leder efter skatten, der skal gøre ham til Pirat over alle Pirater. Det var et af den slags kreative samarbejder, man kun kan drømme om. Tak, Mathias!

Forestillingen havde premiere på M/S Museet for Søfart og spillede derefter i DR Koncerthuset. Senere venter turné og helt sikkert genopsætninger, så følg endelig med på forestillingens facebook-side!

I støbeskeen: Sequels og satire

Året startede med skumsprøjt, men bølgerne går stadig højt, for jeg har i skrivende stund flere projekter i gang på samme tid.

Skærmbillede 2018-06-01 kl. 15.42.28.png

Smugkig på Sofie Kampmarks fede tegninger til Bubbi 2.

Først og fremmest er jeg sammen med hylesjove Morten Münster i gang med at skrive ikke bare en, men hele to opfølgere til vores bestseller fra sidste år: Bubbi, den talende hund. Det bliver til bog 2: “Bubbi bliver (f*cking) stjerne” og bog 3: “Bubbi i vildmarken” og der er absolut crazy-garanti! Jeg tror også godt jeg kan garantere, at det ikke nødvendigvis er det sidste I kommer til at se til Bubbi …

Derudover har jeg fuld gang i et radiosatire-projekt for P3, som jeg desværre ikke må afsløre så meget om endnu, men heldigvis er det en totalt rock’n’roll-produktion, som gerne skulle skydes ud til lytning allerede denne sommer! Så hold ørene åbne, for det bliver kriminelt sjovt!

Stegelcast!

Skærmbillede 2018-06-01 kl. 15.53.26

Klik og hør min snak med Jakob Stegelmann

“All work and no play” gør som bekendt en forfatter til en kedelig type, så der har også skullet være tid til lidt rendyrket fornøjelse. En af de helt store, faktisk.Jeg har siden, jeg kun var en lille nørd, været kæmpe fan af Jakob Stegelmann, der om nogen har været bannerfører og talsmand for min generation af nørder og elskere af alt det skæve og fantastiske.

Derfor var det også fedt at opdage hans podcastinitiativer, som alle varmt kan anbefales. Bla. Stegelcast, som er samtaler med vidt forskellige mennesker, der alle nærer den samme kærlighed til det “nørdede”.

Da jeg så oven i købet selv blev inviteret med i studiet, var jeg nærmest ved at tabe næse og mund. Det blev til en ubesværet og spændende snak, der naturligvis gik langt over tid, men man kan jo heldigvis høre sådan en podcast i så mange bidder man vil: http://jakobstegelmann.dk/stegelcastmerlinmann/. God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Filed under Status

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.